τζακια

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ – ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ – ΤΟΥΒΛΙΝΑ – ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΚΑΣΕΤΑ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες για θέρμανση της σύγχρονης  ελληνικής οικογένειας η δημιουργία και κατασκευή τζακιών αποτελεί πρώτιστη μέριμνα και η ικανοποίηση στις απαιτήσεις των πελατών προτεραιότητά μας.

Η 30ετής εμπειρία μας στην τέχνη της εστίας/θέρμανσης και στις εργασίες με πέτρα μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε για σας το κατάλληλο τζάκι ανάλογα με το χώρο, τις ανάγκες αλλά και την οικονομική σας δυνατότητα.

Στη διάθεσή σας βρίσκεται πληθώρα επιλογών σε παραδοσιακά πετρόχτιστα τζάκια, αλλά και ενεργειακά.

Πέραν όμως των κατασκευών που εμπορευόμαστε, αναλαμβάνουμε τη μετατροπή του ήδη υπάρχοντος παραδοσιακού τζακιού σας σε ενεργειακό, τον καθαρισμό και συντήρησή του, καθώς επίσης σας παρέχουμε και την καύσιμη ύλη (ξύλο – pellet) στην καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής της αγοράς.

9065_inserto_50Crystal_vent_vetrina 9070_Ins_70_ventil_vetrina 9281_16-9_Inserto-70_Angolo

Η συνεχώς αυξανόμενη τιμή του πετρελαίουτον τελευταίο καιρό, καθώς και η τάση για μεγάλη απόδοση των πηγών θέρμανσης, οδηγεί στην χρήση ενεργειακών τζακιών.

Εμείς  προσφέρουμε αυξημένη απόδοση, οικονομικές λύσεις  καθώς και σεβασμό προς το περιβάλλον.

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΖΑΚΙΟΥ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ

Η διαδικασία της μετατροπής ξεκινάει με τηνεπίσκεψη του τεχνικού μας ο οποίος μελετά το υπάρχον τζάκι και καταγράφει… Στη συνέχεια βάσει των διαστάσεων της υπάρχουσας εστίας επιλέγουμε την κατάλληλη κασέτα και ακολουθεί μια σειρά τεχνικών εργασιών: προετοιμασία του χώρου, αποξήλωση του χώρου καύσης του παλιού τζακιού, μόνωση κ.ά. προκειμένου να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση του παραδοσιακού τζακιού και να επιτευχθεί η σωστή λειτουργία του ενεργειακού σας πλέον τζακιού.

Το καινούριο ενεργειακό σας τζάκι είναι έτοιμο για λειτουργία, μέσα σε μία ημέρα, αν δεν προκύψουν έκτακτες εργασίες (αναφορικά με την καμινάδα ή το προϋπάρχον τζάκι).

 

 

9047_Monoblocco_800_angolo_part_3   9049_Monoblocco_600_tondo_part_2   9059_Monobl_750prismatico_part_3

Η συνεχώς αυξανόμενη τιμή του πετρελαίου τον τελευταίο καιρό, καθώς και η τάση για μεγάλη απόδοση των πηγών θέρμανσης, οδηγεί στην χρήση ενεργειακών τζακιών.

Εμείς  προσφέρουμε αυξημένη απόδοση, οικονομικές λύσεις  καθώς και σεβασμό προς το περιβάλλον.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

GetImage 10kw   GetImage 13kw   GetImage 15kw   GetImage

ΚΑΣΕΤΙΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ

9269_Microblocco_80_particolare   9269_Microblocco_80_particolare2   9269_Microblocco_80_particolare3

Η καλύτερη διαφήμιση για την δουλειά μας είναι τα δεκάδες τζάκια που ζεσταίνουν τις ελληνικές οικογένειες .

 

 

Latest images

Latest from blog

About Us

Μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στις πέτρινες κατασκευές, η επιχείρησή μας ειδικευέται στη χρήση κι εκμετάλλευση της τέχνης της πέτρας. 20 χρόνια πριν, ξεκινήσαμε κατασκευάζοντας το παραδοσιακό τζάκι που ζέσταινε και στόλιζε το χώρο σας, κι ακολουθώντας τις εξελίξεις, πλέον σας παρέχουμε τη μελέτη, την κατασκευή και την εγκατάσταση του πλέον διαδεδομένου ενεργειακού τζακιού. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη συντήρηση, τον καθαρισμό του, τον καθαρισμό της καμινάδας, καθώς και την αναβάθμισή του ήδη υπάρχοντος τζακιού σας από παραδοσιακό σε ενεργειακό.