Μετατροπή απλού τζακιού σε ενεργειακό

Posted by:sidiropoulos on Ιούλ - 31 - 2013 - Filed under: blog -

Η διαδικασία της μετατροπής ξεκινάει με την επίσκεψη του τεχνικού μας ο οποίος βλέπει το υπάρχον τζάκι και καταγράφει τις διαστάσεις, τον χώρο και την κατάσταση της εστίας.

Στη συνέχεια βάση των διαστάσεων της υπάρχουσας εστίας επιλέγουμε την κατάλληλη κασέτα.

Προετοιμάζουμε τον χώρο σας προσεκτικά   καλύπτοντας τον γύρο χώρο όπου αυτό είναι απαραίτητο. Μετά ξεκινάμε την διαδικασία αποξήλωσης του χώρου καύσης του παλιού τζακιού για να μας αφήσει τον απαραίτητο χώρο για τον ανεμιστήρα της κασέτας.

Κατόπιν ενώνουμε την καμινάδα.

Τοποθετούμε μόνωση στα πίσω τοιχώματα.

Βάζουμε εσωτερικές περσίδες στο πάνω μέρος του τζακιού και μια εξωτερική για να παίρνουμε αέρα στο χώρο καύσης (αν δεν υπάρχει )

Τέλος τοποθετούμε την κασέτα μέσα στο παλαιό χώρο καύσης.

Το καινούριο ενεργειακό σας τζάκι είναι έτοιμο για λειτουργία. Μέσα σε 1 ημέρα χωρίς μερεμέτια .

9281_16-9_Inserto-70_Angolo

Be the first one to comment

Comments are closed.

Latest images

Latest from blog

About Us

Μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στις πέτρινες κατασκευές, η επιχείρησή μας ειδικευέται στη χρήση κι εκμετάλλευση της τέχνης της πέτρας. 20 χρόνια πριν, ξεκινήσαμε κατασκευάζοντας το παραδοσιακό τζάκι που ζέσταινε και στόλιζε το χώρο σας, κι ακολουθώντας τις εξελίξεις, πλέον σας παρέχουμε τη μελέτη, την κατασκευή και την εγκατάσταση του πλέον διαδεδομένου ενεργειακού τζακιού. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη συντήρηση, τον καθαρισμό του, τον καθαρισμό της καμινάδας, καθώς και την αναβάθμισή του ήδη υπάρχοντος τζακιού σας από παραδοσιακό σε ενεργειακό.