ψησταριες

Άλλος  ένας τομέας στον οποίο καλύπτουμε τις ανάγκες σας  είναι η δημιουργία κατάλληλης ψησταριάς ή φουρνου  για νόστιμα μαγειρέματα.

Εάν λοιπόν αναζητάτε την ευκολία στη χρήση, την αυθεντικότητα των υλικών και τη δυνατότητα επιλογής του μεγέθους και της σύνθεσης των τμημάτων που ταιριάζουν στο χώρο σας, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στην ποικιλία ψησταριών και φούρνων που σας προσφέρουμε.

Κατασκευάζοντα από άριστης ποιότητας πυρότουβλα και ντύνονται με πέτρα, τούβλο και κάθε άλλου είδους υλικό που μπορεί να καλύπτει τις επιλογές σας και να ικανοποιεί την αισθητική σας..

Ακόμη, μέσα από τις μοναδικές συνθέσεις ψησταριάς με φούρνο, με πάγκο ή και με βρύση, σας παρέχουμε τη δυνατότητα μιας πραγματικής μεταμόρφωσης του κήπου σας.

 

 

Προσφέρουμε…

Πρωτότυπη  πρακτική σχεδίαση , άψογη αισθητική & λειτουργικότητα .

Συνθέσεις με  ψησταριά, φούρνο, πάγκος εργασίας  και  νεροχύτη .

 Επικοινωνήστε μαζί μας να σχεδιάσουμε τις διαστάσεις, το σχήμα, τα υλικά, την απόχρωση αλλά και τις δυνατότητες , της σύνθεσης ψησταριάς κήπου που σας ενδιαφέρει.

Latest images

Latest from blog

About Us

Μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στις πέτρινες κατασκευές, η επιχείρησή μας ειδικευέται στη χρήση κι εκμετάλλευση της τέχνης της πέτρας. 20 χρόνια πριν, ξεκινήσαμε κατασκευάζοντας το παραδοσιακό τζάκι που ζέσταινε και στόλιζε το χώρο σας, κι ακολουθώντας τις εξελίξεις, πλέον σας παρέχουμε τη μελέτη, την κατασκευή και την εγκατάσταση του πλέον διαδεδομένου ενεργειακού τζακιού. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη συντήρηση, τον καθαρισμό του, τον καθαρισμό της καμινάδας, καθώς και την αναβάθμισή του ήδη υπάρχοντος τζακιού σας από παραδοσιακό σε ενεργειακό.