εκκλησακια

Μία από τις επιλογές που σας προσφέρει η επιχείρηση μας για να στολίσετε τον κήπο σας και να δημιουργήσετε ένα δικό σας  σημείο προσευχής στο χώρο σας , είναι τα εκκλησάκια.

Παρέχονται προκατασκευασμένα αλλά και κατόπιν παραγγελίας .

Τα εκκλησάκια μπορούν να κατασκευασθούν σε κάθε διάσταση και ρυθμό (Βασιλικού και Βυζαντινού).

 

 

Φτιαγμένα από οικοδομικά υλικά και μορφοποιημένα ανάλογα με το βυζαντινό ή βασιλικό τύπο, με τρούλο ή χωρίς, και βαμμένα με χρώματα κλασικά, καθώς επίσης και χρώματα από τα ελληνικά νησιά ή κάθε άλλο συνδυασμό της επιλογής σας.

 

Τα εκκλησάκια μας κατασκευάζονται αποκλειστικά ώστε να αποτελέσουν εγγυημένα παραδείγματα ποιότητας και καλαισθησίας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Latest images

Latest from blog

About Us

Μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στις πέτρινες κατασκευές, η επιχείρησή μας ειδικευέται στη χρήση κι εκμετάλλευση της τέχνης της πέτρας. 20 χρόνια πριν, ξεκινήσαμε κατασκευάζοντας το παραδοσιακό τζάκι που ζέσταινε και στόλιζε το χώρο σας, κι ακολουθώντας τις εξελίξεις, πλέον σας παρέχουμε τη μελέτη, την κατασκευή και την εγκατάσταση του πλέον διαδεδομένου ενεργειακού τζακιού. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη συντήρηση, τον καθαρισμό του, τον καθαρισμό της καμινάδας, καθώς και την αναβάθμισή του ήδη υπάρχοντος τζακιού σας από παραδοσιακό σε ενεργειακό.